Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Михайло - Коцюбинську об’єднану територіальну громаду  відвідали гості

Михайло - Коцюбинську об’єднану територіальну громаду відвідали гості

          13 вересня Михайло-Коцюбинську об’єднану територіальну громаду відвідали гості із Івано-Франківської, Хмельницької та Черкаської областей в рамках семінару «Регіональний та місцевий розвиток на Чернігівщині. Як забезпечити сталий розвиток територій». Гостей ознайомили з роботою будинку культури та творчими колективами громади. Відвідали завод з переробки зернових культур. Ознайомили з організацією сільського зеленого туризму (на прикладі садиби «Андріївські озера»)

10:20 18.09.2017

14 вересня 2017 року відбулась зустріч із жителями  смт. Михайло-Коцюбинське, с. Жукотки, с. Зайці.

14 вересня 2017 року відбулась зустріч із жителями смт. Михайло-Коцюбинське, с. Жукотки, с. Зайці.

           На зустрічі були присутні заступник начальника Чернігівського  районного  управління праці та  соціального захисту – Нехай Алла Миколаївна, завідуючий відділом Чернігівського управління Пенсійного фонду України – Шелупець Олександр Іванович, секретар Михайло-Коцюбинської об'єднаної територіальної громади – Ворох Ніна Володимирівна та голова районної організації ветеранів Скуратович Анатолій Михайлович.

15:02 15.09.2017

Малі Олімпійські ігри

Малі Олімпійські ігри

В рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня в Михайло-Коцюбинській ОТГ. На базі Андріївської ЗОШ І-ІІІ ст. проведено «Малі Олімпійські ігри» для вихованців дошкільних навчальних закладів. Змагались три команди, вихованці Андріївського ДНЗ «Янголятко», Кархівського ДНЗ «Мандаринка» і  Пакульського ДНЗ «Смайлик»   

09:29 13.09.2017

Навчання з пожежної безпеки керівників загальноосвітніх навчальних закладів

Навчання з пожежної безпеки керівників загальноосвітніх навчальних закладів

4 вересня 2017 року у відділі освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло Коцюбинської селищної ради відбулося навчання з пожежної безпеки керівників загальноосвітніх навчальних закладів,  завідувачів дошкільних навчальних закладів, директорів закладів культури. Були проведені теоретичні та практичні заняття ТОВ «Центром безпеки «Гранд».  Програмою навчальних занять було передбачено ознайомлення з основними нормативними документами з урахуванням вимог Кодексу цивільного, порядку здійснення навчання населення дітям у надзвичайних ситуаціях та інших нормативних документів з даного питання.

16:09 05.09.2017

24 серпня святкували День Незалежності України та День селища Михайло-Коцюбинське

24 серпня святкували День Незалежності України та День селища Михайло-Коцюбинське

                24 серпня святкували День Незалежності України та День селища Михайло-Коцюбинське. Під час святкування гостям та жителям селища було запропоновано багато цікавих подій, а саме:в иставка відомого етнографа, збирача   старожитностей,  члена Національної спілки  краєзнавців України Юрія Дахна; нагородження грамотами та подяками кращих працівників Михайло-Коцюбинської ОТГ; виставка творчих експозицій майстрів об’єднаної громади; розіграш безкоштовної лотореї для дітей; робота дитячого розважального комплексу; ярмаркова торгівля, козацький куліш; конкурс  місцевої традиційної страви.

11:21 28.08.2017

Змагались, відпочивали та отримували нагороди

Змагались, відпочивали та отримували нагороди

                     В Михайло-Коцюбинській об’єднаній територіальній громаді відбулося урочисте відкриття ХІ спартакіади з велоспорту серед ветеранів пам’яті видатного земляка Анатолія Івановича Остапенка. В заході брав участь заслужений майстер спорту з біатлону, учасник п’яти зимових Олімпійських ігор, чемпіон Європи з біатлону Андрій Дериземля. Слова вітання та вдячності лунали з вуст голови Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади  Миколи Завального. Були згадані  заслужені спортсмени громади. Зокрема подружжя Миколи Ілліча та Лідії Павлівни Шпак, які більше сорока років прививали любов до фізкультури і спорту юним жителям селища.

08:55 26.08.2017

Виїзний мобільний консультаційний пункт з питань захисту прав землевласників та землекористувачів

Виїзний мобільний консультаційний пункт з питань захисту прав землевласників та землекористувачів

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України та з метою забезпечення захисту прав землевласників та представників аграрного бізнесу, проведення ефективної інформаційно-роз’яснювальної роботи з даного питання 18 серпня 2017 року в малому залі Михайло-Коцюбинського Будинку культури проведений виїзний мобільний консультаційний пункт з питань захисту прав землевласників та землекористувачів.

13:56 21.08.2017

І знову продовжуємо традицію привітання ювілярів.

І знову продовжуємо традицію привітання ювілярів.

І знову продовжуємо традицію привітання ювілярів. Цього разу з квітами та подарунками, делегація у складі заступника голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Віктора Єреми, депутата селищної ради Марини Галько, та завідувачки Андріївського сільського клубу Любові Рябоконь завітала до Сизого Володимира Івановича, якому 10 серпня виповнилося 80 років. Гарні вірші, теплі слова та побажаня дуже розчулили ювіляра. Також з подарунком завітав директор «СТОВ Андріївське » Сидоренко Андрій Михайлович. Володимир Іванович був дуже вдячний що йому приділили стільки уваги .Тож довгих і щасливих років життя бажаємо ювіляру і всім,всім !

14:00 16.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь